BSO Kids

BSO Kids De Stap
Heeft u voor uw kind(eren) buitenschoolse opvang nodig? Op o.b.s. De stap is uw kind van harte welkom op BSO Kids De Stap. Hieronder leest u meer over deze BSO.

Welkom bij BSO Kids De Stap!
Lekker bijkomen of juist je energie kwijtraken? Dat kan bij BSO Kids De Stap! Wij bieden gezellige en veilige opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Ontdekken, spelen en rusten: alles mag! Onze eigen lokaal is huiselijk ingericht en ons pedagogisch team zorgt voor een fijne sfeer en leuke activiteiten. Naast het lokaal maken wij gebruik van de speelzaal en de aula.

Sport, spel en relaxen
BSO De Stap is een sportieve BSO. Dagelijks kunnen kinderen kiezen uit verschillende sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan hockey, voetbal, tafeltennis en bootcamp. Wij maken hiervoor gebruik van de sportvelden en faciliteiten van voetbalvereniging IVV en van de speelzaal van de school. Ook techniek en ICT hebben een plek in ons aanbod.
Heeft uw kind zin in een rustig middagje? Geen probleem! Dan gaan we lekker knutselen, spelletjes doen of ontspannen een boekje lezen. Zo is er voor ieder kind genoeg aanbod van activiteiten.

Voorschoolse opvang mét ontbijtservice
U kunt ook voorschoolse opvang bij ons afnemen. U kunt uw kind al vanaf 07.00 uur brengen, zodat u in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg kan naar uw werk of andere verplichtingen. Uw kind start de dag rustig bij ons op en we eten samen gezellig een heerlijk en gezond ontbijt. Wij zorgen dat uw kind op tijd in het klaslokaal aanwezig is, zodat hij/zij de schooldag fris kan beginnen. Voor u beiden een fijn begin van de dag!

Praktische informatie
  • De voorschoolse opvang is geopend van 07.00 uur tot de school begint. Op maandag, dinsdag en donderdag wordt uw kind opgevangen op o.b.s. De Stap en op vrijdag op o.b.s. De Wagemakerschool. Wij brengen uw kind op tijd naar het klaslokaal van de juiste school. Vooralsnog bieden wij (nog) geen voorschoolse opvang op woensdag.
  • De naschoolse opvang is geopend van 14:00 uur tot 18:30 uur.
  • De BSO is van maandag tot en met vrijdag geopend, ook tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. Tijdens studiedagen en vakanties van de scholen hanteren wij een aangepast programma. Op rustige dagen en in de vakanties voegen wij samen met BSO de Wagemaker (woensdag en vrijdag).
  • Er zijn twee groepen van 20 kinderen (4 t/m 12 jaar).
Rondleiding, meer informatie of uw kind aanmelden?
Direct aanmelden kan online via het aanmeldformulier. Voor vragen of het aanvragen van een rondleiding kunt u ons bereiken op 0299 -46 10 11 of via de e-mail planning@kinderopvangpurmerend.nl
Contactgegevens
Website: www.kidskinderdagverblijf.nl
Telefoonnummer van de locatie: 06 - 218 488 28
 

Ouder aan het woord

"Op de Stap vind je een mooie diversiteit aan mensen en heerst een perfecte balans tussen "work hard, play hard""

Pauline de Wilde (voorzitter OR)